Защо да продадете колата си за скрап?

Причините да искате да продаете стария си автомобил могат да бъдат различни.

  Купили сте си нов, то тогава няма никакъв смисъл старият такъв да пази място пред блока или къщата ви. Доста честа практика е общините да налагат принудително вдигане на автомобили под претекст, че са изоставени или не са в движение дълго време и заемат паркомясто. В един момент може просто да видите, че автомобила ви го няма и е на наказателен паркинг за стари коли. Когато отидете да си го приберете, трябва да заплатите такса за това, която е излишна загуба за вас. Винаги е по-добре да решите на кого да продадете старата си кола за скрап, за да не изпаднете в неприятната ситуация, в която няма да имате избор.

Няма къде да паркирате. Проблемът с паркоместата е известен на всички, както и доста често нерешим и води до сериозен дискомфорт за собствениците.

Вaшата кола е остаряла и нерентабилнен за вас. Когато една кола е произведена много години назад, то тя в един момент се амортизира и става негодна за движение и преди всичко не е достатъчно безопасна,  както и коства много непредвидени разходи и нарушава бюджета на собственика.

Каквато и да е причината затова, ние ще ви предложим начин да се оттървете от тази стара вещ, като я дадете за скарп. Свържете с е с нас, ние ще ви предложим бързо и добро и рентабилно за Вас решение на този проблем.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button