Как да получите оферта за изкупуване на вашия автомобил?

Процесът за получаване на оферта за изкупуване на автомобил е бърз, лесен и удобен. Ние разбираме, че времето ви е ценно, затова сме се постарали да осигурим максимално кратки срокове за изготвяне на офертата. Ето как можете да получите оферта за вашия автомобил:

1. Обадете ни се

Най-бързият начин да получите оферта е като се свържете с нас по телефона. Нашите професионални консултанти са на разположение да ви помогнат и да отговорят на всички ваши въпроси. Те ще ви попитат за основни характеристики на автомобила – марка, модел, година на производство, пробег и общо състояние. На база на тази информация и снимки, които можете да изпратите след разговора, ще получите оферта в рамките на 10 минути.

2. Изпратете запитване чрез имейл

Ако предпочитате писмена комуникация, можете да изпратите запитване по имейл. Опишете автомобила си възможно най-подробно, включително информация за всякакви специални характеристики или дефекти. Приложете и няколко качествени снимки, които да илюстрират състоянието му. Нашите специалисти ще разгледат информацията и ще ви изпратят оферта в рамките на кратък срок.

3. Свържете се с нас чрез Вайбър

За още по-голямо удобство, можете да използвате приложението Вайбър. Изпратете ни съобщение с необходимата информация за автомобила – марка, модел, година на производство и пробег, както и снимки, които показват състоянието му. Това е бърз и лесен начин да получите оферта, без да се налага да напускате уюта на своя дом или офис.

4. Попълнете форма за контакт на нашия уебсайт

На нашия уебсайт ще намерите специално създадена форма за контакт, която можете да попълните. Въведете всички необходими данни за вашия автомобил, включително марка, модел, година на производство, пробег и състояние. Прикачете няколко снимки, за да можем да оценим автомобила визуално. След като изпратите формата, нашите експерти ще я разгледат и ще ви изпратят оферта в рамките на 10 минути.

Какво включва оценката на автомобила?

Офертата за изкупуване на автомобила се изготвя на база информацията, която предоставите, и снимките, които изпратите. Нашите експерти внимателно ще разгледат състоянието на автомобила и ще направят справедлива и конкурентна оценка. Независимо от начина, по който решите да се свържете с нас, можете да очаквате професионално отношение и бърза реакция.

Защо да изберете нас?

  • Бързина: Офертата се изготвя в рамките на 10 минути след предоставяне на необходимата информация и снимки.
  • Удобство: Можете да се свържете с нас по най-удобния за вас начин – по телефон, имейл, Вайбър или чрез нашия уебсайт.
  • Професионализъм: Нашите консултанти са опитни и ще ви предоставят справедлива и конкурентна оферта.
  • Безплатна оценка: Оценката на автомобила е напълно безплатна и не ви ангажира с продажба.

Свържете се с нас днес и получете оферта за вашия автомобил бързо и лесно!

Калкулатор

Image 2

Оценяване по Снимка

Image 1

Калкулатор за кола

Транспорт

Изпрати ни снимка на:

Image 1
Image 2

Image 3